Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!


"Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό Πάσχα!"


 
Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΣΤΡΟΥΣ - ΚΡΑΝΙΔΙ: 29-52 (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ)

Ο Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
    
     Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του επιθετικού μπάσκετ το Κρανίδι συνέτριψε τον Πήγασο Άστρους στην έδρα του με το ευρύ 29-52. 
     Οι παγκορασίδες μας πέρασαν δίκαια στον τελικό του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων Αργολιδο-Κορινθίας, μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση. Οι μικρές μας αθλήτριες ξεδιπλώνοντας στο παρκέ του Κλειστού Άστρους το ταλέντο τους και υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Μάκη Καπόγιαννη, έφτασαν στην νίκη χωρίς καν να απειληθούν από τον αντίπαλο τους. Το σκορ άνοιξε πρώτο το Κρανίδι και δεν σταμάτησε να προηγείται έως το τέλος του αγώνα...

     Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου από τους φίλαθλους και των δυο ομάδων που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να επευφημούν τις προσπάθειές των αθλητριών και των δυο συλλόγων. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Πήγασου για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αλλά και στους Κρανιδιώτες που παρευρέθησαν στο Κλειστό του Άστρους.
     Εντυπωσιασμένοι μεν έφυγαν οι φίλαθλοι του Κρανιδίου από το Κλειστό Γυμναστήριο, απορημένοι δε οι φίλαθλοι του Άστρους όταν τους ενημερώσαμε ότι δεν έχουμε Κλειστό Γυμναστήριο στο Κρανίδι.
     Όλοι συμφωνήσαν ότι αν υπήρχε και στο Κρανίδι ένα Κλειστό Γυμναστήριο οι ομάδες μας θα είχαν καλύτερες προϋποθέσεις για την διεκδίκηση διακρίσεων.

Τα δεκάλεπτα: Α: 10-16, Β: 19-32, Γ: 23-41, Δ: 29-52.

Διαιτητές: Κόκκορης

Πήγασος Άστρους (Λαμπρόγιαννης): Αρφάνη, Καρακατσάνη, Καρκούλη, Κοντογιαννοπούλου, Οικονόμου, Λιλή, Πετρούλη, Γιαννακοπουλου, Μαυρία, Διαμαντογιάννη, Μπόνου, Καραμαντζάνη.

Κρανίδι (Καπόγιαννης): Κλουτσινιώτη, Κωστελένου, Στρίγκου, Κομίνη, Μίζη 6, Κακουριώτη Π., Κακουριώτη Μ 10,  Μήτσα 5(1), Βλαχοπούλου 9, Μαργέτα 6, Πουλή 10, Σαράντου 6, Πετροπούλου.

Photostory:

Η νικήτρια ομάδα....

Έξαλλοι πανηγυρισμοί!!!


Το τελικό σκορ.
Φωτορεπορτάζ από το blog της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: http://paratiritis-news.blogspot.com/2011/04/blog-post_8075.html


Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο