Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!!

     Η κοινωνική ευθύνη αναπτύσσεται και εφαρμόζεται μέσα από ένα σύστημα αξιών, στόχων και δράσεων που διέπει τον τρόπο λειτουργίας των συλλογικών εκφράσεων της κοινωνίας μας όπως ο  Αθλητικός Όμιλος Κρανιδίου.

     Ο αθλητής ως άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών και δικαιωμάτων, αποτελούν πρώτη και μέγιστη προτεραιότητα για τον Σύλλογο. Με πιλότο λοιπόν αυτό το σύστημα αξιών, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ φέτος δωρίζει στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ όλο τον αθλητικό ρουχισμό που δεν χρησιμοποιεί.

Το Δ.Σ.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 2011-2012!!!

     Την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2011 στον χώρο του Γυμνασίου - ΕΠΑ.Λ. Κρανιδίου, θα γίνει συγκέντρωση των τμημάτων μίνι (απο ΄Β Δημοτικού εώς Ά Γυμνασίου), στις 19:00 για τα κορίτσια και στις 20:00 για τα αγόρια αντίστοιχα
     Περιμένουμε με ανυπομονησία τους μικρούς μας φίλους για το νέο μας συναρπαστικό ταξίδι στον πλανήτη του μπάσκετ.

Το Δ.Σ.

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Περί Ακαδημιών ο Λόγος.






     AN θες το παιδί σου να τα πηγαίνει καλύτερα στα μαθήματα, ίσως πρέπει να το γράψεις σε κάποιο άθλημα.Έρευνα στο brain Research βρήκε πως υπάρχει σχέση μεταξύ της φυσικής κατάστασης και του εγκεφάλου 9χρονων παιδιών.

     Αυτά που ήταν πιο γυμνασμένα είχαν μεγαλύτερο ιππόκαμπο και τα πήγαιναν καλύτερα σε τεστ μνήμης.Οι ερευνητές μέτρησαν την απορρόφηση οξυγόνου σε 49 παιδιά
που έτρεχαν στο διάδρομο και μετά έκαναν μαγνητική τομογραφία στους εγκεφάλους τους.

     << Τα πιο γυμνασμένα παιδιά τα πήγαιναν καλύτερα σε τεστ μνήμης και είχαν μεγαλύτερους ιππόκαμπους κατά 12%>> λέει η συγγραφέας της έρευνας Laura Chaddock

ΠΗΓΗ:  http://nefonikiforosbc.blogspot.com/2010/11/blog-post_4788.html

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ Α. Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: Let's Party Now!!!




     Ο Αθλητικός Όμιλος Κρανιδίου, σας προσκαλεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ώρα 21:30, στο Music Cafe ENZZO στο Πορτοχέλι, σε ένα μοναδικό event με φανταστική μουσική, πολύ κέφι, και καταπληκτική παρέα, για να υποδεχτούμε μαζί το Καλοκαίρι, και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

     Η χοροεσπερίδα είναι ανοικτή για όλους, με είσοδο €10 με ποτό για τους ενήλικες αλλά και €5 με χυμό!!! για τους μικρούς μας φίλους. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε κοντά μας. Κάθε παρουσία σημαίνει ενεργή στήριξη στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Το Δ.Σ.

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο