Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
 
 
22.2.2014
 
ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 - ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
 
42-57
 
Το Σάββατο, 22.2.2014, η ομάδα  μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα ΝΑΥΠΛΙΟ 2010, την οποία και κέρδισε με 42-57.
 
Με αρκετούς φίλους στις κερκίδες του ΔΑΚΝ, που ταξίδεψαν ως το Ναύπλιο για να στηρίξουν την ομάδα μας ΚΑΙ σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, οι παίκτες μας βρήκαν   τον  γνωστό ρυθμό τους, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, που  ήταν και το καθοριστικό και κατάφεραν το νικητήριο αποτέλεσμα.
 
Τους πόντους σημείωσαν οι :
 
Θωμάς  Γιώργος: 9
 
Καπόγιαννης Μάκης: 6 (1)
 
Μέξης Δημήτρης: 11 (3)
 
Κοντογιάννης Γιάννης : 22
 
Ευστρατίου Πέτρος: 5 (1)
 
Πουλής Γιάννης: 4
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Ρίζος και ο κ.Σταματόπουλος
 
--------
 
Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, που παραμένει επικεφαλής του πρωταθλήματος, θα γίνει στις 8 Μαρτίου 2014 στην Κόρινθο, όπου αντιμετωπίζουμε τα ΜΕΘΑΝΑ.
 
Καλή Επιτυχία!
 
 
 

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
Α.Ο. ΔΑΝΑΟΣ   -  Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
 
47-33

    Την Κυριακή, 16.2.2014, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Άργος την ομάδα του ΔΑΝΑΟΥ,  από την οποία και έχασε με 47-33.
 
     Με απούσα, λόγω ασθενείας, την Μαρία Κακουργιώτη, η ομάδα αγωνίστηκε δυναμικά όπως κάθε φορά, πλην όμως  υπό  ιδιόρρυθμες συνθήκες και συγκυρίες, στις οποίες δεν θα σταθούμε μόνο και μόνο για να μη θεωρηθεί ότι αναζητάμε δικαιολογίες για το αποτέλεσμα.
 
Τους πόντους για την ομάδα μας σημείωσαν οι:
 
 Κακουριώτη Παρασκευή : 6(2)
 
Ζαραφωνίτη Κασάνδρα: 2
 
Μίζη Βασιλική: 8 (2)
 
Κόντου Αρχοντία: 2
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία: 7
 
Μαργέτα Παναγιούλα: 2
 
Σαράντου Αικατερίνη: 6 (1)
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Όλγας και ο κ.Δαμιανός
---------------------
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 23.2.2014 στην Ερμιόνη, στις 16:00', όπου υποδεχόμαστε στην έδρα μας την ομάδα του Άρατου Κιάτου.
Σας περιμένουμε στο γήπεδο.
 
 

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΔΡΩΝ
 
15.2.2014
 
Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - Α.Ο. ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
 
64-35
 
Άλλο ένα ροζ φύλλο αποκόμισε η ομάδα μας σήμερα στο παιχνίδι με τον Οίακα Ναυπλίου εντός της έδρας μας.
Η ομάδα μπήκε στο ρυθμό της από την αρχή του αγώνα και μετά από το 16-12 του α'δεκαλέπτου, ακολούθησαν δύο εξαιρετικά δεκάλεπτα με το σκορ να διαμορφώνεται σε 27-9 και 13-6, αντίστοιχα και μετά το 8-8  του δ'δεκαλέπτου  φτάσαμε στο τελικό 64-35.
Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό έπαιξε ολόκληρη η δωδεκάδα.
 
Τους πόντους σημείωσαν οι:
 
Μαργέτας Αντώνης: 3
 
Θωμάς Γιώργος: 4
 
Καπόγιαννης Μάκης: 5 (1)
 
Μέξης Δημήτρης: 11 (3)
 
Κιρτάκης Παναγιώτης: 2
 
Κοντογιάννης Γιάννης: 27 (3)
 
Ευστρατίου Πέτρος: 8
 
Πουλής Γιάννης: 4
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Καραλής και ο κ.Ζάρκος
 
-------
 
Η σημερινή νίκη μας διατηρεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και μας δίνει μία ακόμη ώθηση προς την κορυφή της κατάταξης.
 
Ευχαριστούμε τον κόσμο που στήριξε την ομάδα μας από την κερκίδα και έδωσε για άλλη μια φορά το δικό του ηχηρό "παρόν".
 
Επόμενος αγώνας της ομάδας μας, εκτός έδρας, το ερχόμενο Σάββατο, 22.2.2014 και ώρα 19:00' με την ομάδα "ΝΑΥΠΛΙΟ 2010" (ΓΕΑ).
 
Καλή συνέχεια με επιτυχίες.
 
Το Δ.Σ.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
 
ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ
 
40-56

Την Κυριακή, 9.2.2014, η ομάδα μας υποδέχτηκε στην έδρα της την ομάδα του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ, από την οποία και έχασε με 40-56.

Ενώ στην αρχή του πρώτου δεκαλέπτου τα κορίτσια ξεκίνησαν δυναμικά και άγγιξαν το 6-0, τελείως ανέλπιστα, "κόλλησαν" σε αυτό και φτάσαμε στο 6-15, ενώ και στη συνέχεια δυστυχώς δεν άλλαξε η τροπή αυτή.
 
Χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την αντίπαλη ομάδα, η οποία εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα που είχε, οφείλουμε να πούμε ότι ήταν από τις λίγες φορές που η  ομάδα μας   δεν μπόρεσε να συγκεντρωθεί, να βρει τον ρυθμό της και να  προσαρμοστεί εγκαίρως στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 
Έτσι είναι όμως το μπάσκετ, κάποιος θα χάσει, κάποιος θα κερδίσει ... και κανείς δεν "κατεβαίνει" στο γήπεδο για να χάσει...
 
Όπως και να έχει από κάθε παιχνίδι αποκομίζουμε όλοι κάτι, έτσι και το παιχνίδι αυτό ας είναι μια καλή αφορμή για αυτοκριτική και επαναπροσδιορισμό της γενικότερης κατάστασης εντός και εκτός ομάδας.
 
Τους πόντους σημείωσαν οι :
 
Ζαραφωνίτη Κασάνδρα: 2
 
Μίζη Βασιλική : 5(1)
 
 
Κόντου Αρχοντία : 5
 
Κακουριώτη Μαρία : 5 (1)
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία : 6
 
Μαργέτα Παναγιούλα: 2
 
Σαράντου Αικατερίνη: 15
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Μασούρης και ο κ.Ζάρκος
 
-----
 
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας στις 16.2.2014 στο Άργος με την ομάδα του "Α.Ο. ΔΑΝΑΟΙ"
 
Τις καλύτερες ευχές μας για τα κορίτσια.
 
Είμαστε δίπλα σας.
 
 

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
 
Α.Ο. ΑΡΑΤΟΣ 1893 - Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
 
41-44
 
Το Σάββατο, 8.2.2014, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Κιάτο την ομάδα του Άρατου.
 
Η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο ήταν πολλή φορτισμένη, λόγω του πρόσφατου θανάτου του νεαρού αθλητή  Παναγιώτη Μελίκογλου ή Jack, όπως τον αποκαλούσαν και τα συνθήματα με το όνομά του αντηχούσαν καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενός λεπτού σιγή, λίγα λουλούδια
  και η αξιοπρεπής παρουσία μας ήταν ο δικός μας φόρος τιμής στον "Jack".
 
Αγωνιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι για την ομάδα μας ήταν ένα άριστο δείγμα άμυνας και παρά το χαμηλό σκορ,  οι φάσεις που εκτυλίχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ήταν στην κυριολεξία για σεμινάριο. Πολλές οι επαφές, τα φάουλ, πολλά και τα  "πλεονεκτήματα" που αφέθηκαν από τη διαιτησία στη ροή του σκληρού αυτού παιχνιδιού. Έτσι, μία φράση ταιριάζει στη χθεσινή μας εμφάνιση, στην οποία θα συμφωνούσαν όσοι θα έβλεπαν αυτόν τον αγώνα:
 
ΟΣΟ ΚΟΡΜΙ...ΤΟΣΟ ΨΥΧΗ !!!
 
----------------------
 
Τους πόντους σημείωσαν οι :
 
Θωμάς Γιώργος: 9
 
Καπόγιαννης Μάκης: 7 (1)
 
Προσίλης Κυριάκος: 2
 
Κοντογιάννης Γιάννης: 9
 
Ευστρατίου Πέτρος : 9
 
Πουλής Γιάννης: 8
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Ρίζος και ο κ.Πετρόπουλος
---------------
Ο επόμενος αγώνας μας γίνεται εντός έδρας το ερχόμενο
 
Σάββατο, 15.2.2014 στις 19:00' με τον ΟΙΑΚΑ
 
να είστε όλοι κοντά στην ομάδα μας, που επάξια παραμένει πρώτη στο πρωτάθλημα.
 
Το Δ.Σ.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Από τη σελίδα μας σήμερα,  θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Παναγιώτη Μελίκογλου, του νεαρού αθλητή από το Κιάτο, που προ ολίγων ημερών εξέπνευσε  μέσα στο γήπεδο.
Δεν υπάρχει λέξη, ούτε πράξη παρηγοριάς, που θα  μπορούσε κανείς να πει ή να κάνει για να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του Παναγιώτη, καθώς μια τέτοια απώλεια δεν αναπληρώνεται ποτέ από τίποτα. 
Ελάχιστη τιμή στη μνήμη του και η από μέρους μας συμπαράσταση στο  βαρύ αυτό πένθος και ευχή μας να μην υπάρξει άλλο τέτοιο θλιβερό περιστατικό. 
                                                    
                                                                                           Το Δ.Σ.

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟΚ
 
Το απόγευμα της  Δευτέρας, 3.2.2014, στα γραφεία του συλλόγου  μας στο Κρανίδι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Ο χώρος γέμισε  από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριές μας, που αψήφησαν το κρύο και το ψιλόβροχο και έσπευσαν στο κάλεσμα της οικογένειας του ΑΟΚ, μόνοι ή με τη συνοδεία των γονιών τους οι μικρότεροι, ενώ δεν έλειπαν από την εκδήλωση αυτή  και οι προπονητές των  τμημάτων  μπάσκετ και βόλεϋ του σωματείου μας.
 
Τυχερή της βραδιάς η μικρή Πετρίνα Φλωρή, η οποία βρήκε το "φλουρί" και παρέλαβε μια δωροεπιταγή, ποσού 50,00 €,  για αγορές από το κατάστημα της κας Μέξη στο Κρανίδι (Admiral).
Συγχαρητήρια Πετρίνα πάντα τυχερή και υγιής!
 
Δεν θα πρέπει βέβαια να παραλείψουμε ότι η πίτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" στο Κρανίδι.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή  τη λιτή και ιδιαίτερη εκδήλωση του συλλόγου μας.
 
2014  ευχές για   υγεία και δύναμη σε όλους τους αθλητές-αθλήτριές μας και τις οικογένειές τους, στους παρόντες και απόντες της βραδιάς, στους φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου μας και σε όσους νοερά τη βραδιά εκείνη ήταν μαζί μας. 
 
 Να είστε και να είμαστε καλά και του χρόνου να ξαναγιορτάσουμε!
 
Καλή και δημιουργική χρονιά!!!
 
Το Δ.Σ.
 
 
 
 

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
Α.Ο. ΑΡΑΤΟΣ 1893 - Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
 
49-46
 
  Την Κυριακή, 2.2.2014, η ομάδα των γυναικών του ΑΟΚ αντιμετώπισε στο Κιάτο την ομάδα του ΑΡΑΤΟΥ. Σε ένα πραγματικά -άνευ λόγου- φορτισμένο περιβάλλον τα κορίτσια κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική εμφάνιση και να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι μπορούν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους  και τις όποιες εξωτερικές συνθήκες και παρεμβολές,  να επικεντρωθούν στο παιχνίδι τους, να ελέγξουν την κατάσταση και να τη φέρουν  στα δικά τους μέτρα...
    Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 13-8 και το δεύτερο 13-2, με ημίχρονο να κλείνει στο 26-10. Στο τρίτο δεκάλεπτο με 12-12 πόντους, τα κορίτσια άρχισαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και πήγαν σε ένα τέταρτο εξαιρετικό δεκάλεπτο με το σκορ   στο 11-24 και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο  49-46. Οι τρεις πόντοι της διαφοράς, πέραν του γεγονότος ότι είναι σχεδόν αμελητέοι, καθώς ακολουθεί και δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας,  είναι η πραγματική επιτυχία των κοριτσιών, γιατί αποδεικνύουν όχι μόνο το πείσμα και την επιμονή τους, αλλά και τη δύναμη και την ικανότητά  τους να ανατρέπουν  μεγάλες διαφορές με  μοναδική και αλάνθαστη συνταγή επιτυχίας την ε ν ό τ η τ α.  Εκτός από μαθήματα καλού μπάσκετ λοιπόν τα κορίτσια μας   προσέφεραν την Κυριακή  - και μάλιστα δωρεάν - ιδιαίτερα μαθήματα ομαδικότητας και ομοψυχίας. Και παρά το γεγονός ότι το κίτρινο σαν χρώμα δεν μας είναι  και πολύ οικείο με την συγκεκριμένη ομάδα, παραλάβαμε με αξιοπρέπεια το  φύλλο αγώνα και  στρέψαμε  ήδη το ενδιαφέρον μας στον επόμενο αγώνα της Κυριακής, 9.2.2014, με τον Αργοναύτη στην έδρα μας. Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα κορίτσια, που αμέτρητες φορές μας έχουν κάνει να αισθανθούμε περήφανοι και ένα μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ γιατί  το καταφέρνουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
 
 Τους πόντους του αγώνα σημείωσαν οι:
 
Κακουριώτη Παρασκευή: 4(1)
 
Μίζη Βασιλική: 13 (2)
 
Κόντου Αρχοντία: 6
 
Κακουριώτη Μαρία : 8
 
Δριβάλα Μαρία: 2
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία: 10
 
Μαργέτα Παναγιούλα: 3
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Μαυρατζάς και ο κ.Πετρόπουλος.
 

-------------------
 
Προχωράμε στον επόμενο αγώνα, ανεπηρέαστοι από ό,τι προηγήθηκε και πιστοί στις αρχές μας και στους στόχους μας.
 
Καλή μας επιτυχία! 

 
 
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ Α.Ο. ΑΡΓΟΥΣ
 
49-27
 
Την Κυριακή, 26.1.2014, ξεκίνησε το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών Αργολιδοκορινθίας, που βρήκε την ομάδα του ΑΟΚ αντιμέτωπη στην έδρα της με την ομάδα του Άργους "ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ Α.Ο." Από την αρχή του πρώτου δεκαλέπτου τα κορίτσια του ΑΟΚ πήραν το παιχνίδι στα χέρια τους, απέναντι σε μια άγνωστη μέχρι τώρα ομάδα και επέτυχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με ταχύτητα και μεθοδικότητα βρήκαν τον δικό τους γνωστό ρυθμό και ενωμένες, όπως  χρόνια τώρα  λειτουργούν,  αποκόμισαν το πρώτο ροζ φύλλο.
 
Τους πόντους σημείωσαν οι:
 
Κακουριώτη Παρασκευή: 2
 
Βαλκάνη Αντιγόνη :2
 
Δορμπάρη Δήμητρα: 1
 
Μίζη Βασιλική : 9 (1)
 
Κόντου Αρχοντία: 11
 
Κακουριώτη Μαρία : 9 (2)
 
Δριβάλα Μαρία : 1
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία : 8
 
Μαργέτα Παναγιούλα: 6
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Καραλής και ο κ.Μασούρης
 
Καλή συνέχεια!

 

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
 
Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ
 
73-61
 
Άλλη μια μεγάλη μέρα ζήσαμε σήμερα στο κλειστό της Ερμιόνης, όπου η ομάδα μας υποδέχτηκε την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, την οποία και κέρδισε με 73-61.
Το γήπεδο γέμισε από νωρίς με φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρόν στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.
Παρά το  γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε ενθαρρυντικά, κατορθώσαμε το 0-7 να γίνει στο τέλος της πρώτης περιόδου 24-19 και να μας βρει το ημίχρονο στο 37-31. Ακολούθησε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο η ομάδα μας σημείωσε 19 πόντους και η αντίπαλη ομάδα μόλις 7, κλείνοντας στο
        56-38. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η  διαφορά στο σκορ αυξομειώθηκε αρκετές φορές φτάνοντας εν τέλει στο 73-61.

Τους πόντους αναλυτικά σημείωσαν οι:

Θωμάς Γιώργος: 9 (1)

Καπόγιαννης Μάκης: 6 (1)

Προσίλης Κυριάκος: 19 (4)

Κοντογιάννης Γιάννης: 18 (2)

Ευστρατίου Πέτρος 11 (1)

Πουλής Γιάννης: 10

Διαιτητές του αγώνα ο κ.Μαυραντζάς και ο κ.Σταματόπουλος.
--------------------------------
Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, που έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, τις ικανότητές τους, την τεχνική τους και την άριστη συνεργασία τους. Πάνω απ'όλα όμως έδειξαν ότι έχουν  ψ υ χ ή .
 Έπαιξαν αποφασισμένοι, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κάνοντας  ελάχιστα λάθη και έτσι  με εκείνη την παλιά, δοκιμασμένη "συνταγή" έβαλαν μοναδικό στόχο τη νίκη και αυτή ακριβώς κατάφεραν.
----------------------
 Ένα εξίσου μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ όμως οφείλουμε και στον κόσμο, που στήριξε την ομάδα μας, έδωσε παλμό  στην κερκίδα και κράτησε ζεστή την ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο.
-------------------------
Επόμενος σταθμός μας το Κιάτο.
Το ερχόμενο Σάββατο, 8.2.2014, η ομάδα μας, από τη θέση του πρώτου και πάλι,  αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΑΡΑΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ.

Καλή επιτυχία!
 
 
 
 
 


Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο