Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

   Ο ΑΟΚ διοργανώνει το τριήμερο 15,16 και 17 Αυγούστου 2014 στο Πορτοχέλι και στην παραλία του Praia Da Luz  (πρώην "Καραμούζα") τουρνουά beach  volley.
 
Το κόστος  συμμετοχής  για κάθε ενδιαφερόμενο είναι πέντε (5,00) ευρώ.
 
Στο τουρνουά αυτό η συμμετοχή είναι ελεύθερη για αγόρια, κορίτσια, άνδρες, γυναίκες, αθλούμενους και μη,  περαστικούς, επισκέπτες, λουόμενους κ.λ.π.
 
Θα απονεμηθούν  κύπελα  στις δύο πρώτες ομάδες και μετάλλια στις τρεις πρώτες ομάδες, ενώ θα υπάρξει  και  αξιόλογο έπαθλο-έκπληξη για την πρώτη από αυτές.
 
Επειδή ο χρόνος είναι σχετικά περιορισμένος και πρέπει εγκαίρως να οργανωθούν οι ομάδες, δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 13 Αυγούστου 2014 στα τηλέφωνα:
 
69 444 70 661  Τσαλικιάν Νίκος
 
6944 85 79 44  Δημαράκη Νεκταρία
 
Το Δ.Σ.

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο