Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΑΝΙΔΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 78 - 87 (Ά ΑΝΔΡΩΝ)

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ...!!!


     Μετά από 3 παρατάσεις!!! κατόρθωσαν να νικήσουν το Κρανίδι διαιτησία και Πανιώνιος. Για μια ακόμα φορά στο ίδιο έργο θεατές  ήταν όλοι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Το Κρανίδι να παίζει καταπληκτικό μπάσκετ, έχοντας σε μεγάλη μέρα Γιαννακόπουλο, Καπόγιαννη, Προσίλη Κ. και Πουλή και καλούς τους Μίζη, Μέξη, Καραθεόπουλο, Προσίλη Ι., και από την άλλη μια πολύ αυστηρή διαιτησία που γέμισε τους γηπεδούχους με πολλά φάουλ από νωρίς και επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
     Το σκηνικό ολοκληρώθηκε στον πειθαρχικό τομέα όπου η διαιτησία (κ.κ. Τζαμάκου και Μαυραντζάς) ήταν κυριολεκτικά απαράδεκτοι αφού σε όλο τον αγώνα σχεδόν προπονητής-παίκτες και παράγοντες του Πανιωνίου διαμαρτύρονταν για καθετί με έντονο ύφος και ειρωνεία.
     Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά 5,9" δεύτερα πριν την λήξη της δεύτερης παράτασης με το σκορ 74-72 υπέρ του Κρανιδίου μετά από χάσιμο δύο βολών από παίκτη του Πανιωνίου, στην διεκδίκηση της μπάλας δόθηκε ανύπαρκτο!!! φάουλ στον Προσίλη Κ. μόνο και μόνο για να δώσουν στον φιλοξενούμενο 2 βολές (Τζαμάκου).
     Μετά απ' αυτά παίκτες και φίλαθλοι της γηπεδούχου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους διαιτητές αλλά μάταια. Το έργο τελείωσε αφού βγήκαν με πέντε φάουλ Γιαννακόπουλος, Προσίλης Κ., και Πουλής και από τον Πανιώνιο μόνο ο Χαϊδεμένος!!!
     Τέτοιες διαιτησίες δεν αρμόζουν σε καμία από τις δύο ομάδες, και ίσα ίσα μειώνουν τις προσπάθειες των παικτών που έτρεχαν εχθές για 55 λεπτά.
     Με τη λήξη του αγώνα η κ. Τζαμάκου (διαιτητής) πήρε το φύλλο αγώνα μόνη της και χωρίς την γραμματεία, πήγε στα αποδυτήρια για να το κλείσει. Στα χρονικά του μπάσκετ αυτό δεν έχει ξαναγίνει!!! Έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους γηπεδούχους και την γραμματεία.

Δεκάλεπτα: Α: 18-14, Β: 38-33 Γ: 47-49 Δ: 60-60

Παράταση: Ά: 64-64, ΄Β: 74-74, ΄Γ: 78-87

Διαιτητές: Τζαμάκου - Μαυραντζάς

Κρανίδι (Φλωράκης): Κόντος, Καραθεόπουλος 2, Αγρίμης, Γιαννακόπουλος 23, Καπόγιαννης 15(2), Μίζης 4, Προσίλης Κ. 20(3), Μέξης 6(1), Προσίλης Ι., Μήτσας, Θεοδώρου, Πουλής 8.
Πανιώνιος (Λαζάρου): Χαραλαμπίδης 3, Φερεντίνος 7(2), Παπαγεωργίου, Κατσιέρης 21(3), Παγίδας 4, Αριφάκος 3, Χαϊδεμένος 19, Μελάς 10, Σιώκος 20.

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!!ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H tzamakou einai me diafora h kalyterh diaithths ths kathgorias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο