Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΡΜΙΟΝΗ - ΚΡΑΝΙΔΙ 70 - 86 ( Α΄ ΕΣΚΑΚ ΑΝΔΡΩΝ)

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 400 ΘΕΑΤΕΣ

Με εντυπωσιακό παιχνίδι της ομάδας μας χαρακτηρίστηκε η 20η  αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ Ανδρών Αργολιδο-Κορινθία, δύο αγωνιστηκές πριν τη λήξη του.
Σε ένα αγώνα γιορτή για το Μπάσκετ της Επαρχίας μας, το Κλειστό της Ερμιόνης γέμισε ασφυκτικά από τους οπαδούς των δύο (2) ομάδων, οι οποίοι παρακολούθησαν το τοπικό ντέρμπυ με ανάμεικτα συναισθήματα όπου δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις .
Τώρα στον αγωνιστικό τομέα  ,
οι παίκτες μας έπαιξαν καταπληκτικά και πήραν τη νίκη στηριζόμενοι στο πάθος, το μυαλό και την ικανότητα. Στα αξιοσημείωτα το μεγάλο τρίποντο (3) του Μάκη Καπόγιαννη από το κέντρο του γηπέδου στη λήξη του Α΄ ημιχρόνου, καθώς και η ακατανόητα μεγάλη διάρκεια του αγώνα που διήρκησε πάνω από 2,5 ώρες, όπου τα πολλά σφυρίγματα ήταν εις βάρος του θεάματος και κούρασαν τους θεατές.

  • Από το πρώτο δευτερόλεπτο οι παίκτες μας έδειξαν, με τον τρόπο που έπαιξαν, ότι η βραδιά θα είναι δική τους, τρανή απόδειξη το σκορ στον πίνακα. Ο Καλαϊτζάκης με 4 στα 5 τρίποντα (3) , και ένα δίποντο (14 π. ) ήταν ο παίκτης <<κλειδί >> και άνοιξε την ζώνη άμυνας των αντιπάλων στο Α΄ Δεκάλεπτο, το οποίο έληξε 23 - 16 υπέρ μας.
  • Στο Β΄ Δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δεν πτοήθηκε παρά τις όποιες αντιξοότητες και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη οκτώ (8) πόντους  (45 - 37).
  • Στο Β΄ ημίχρονο η καλή αμυντική λειτουργία σε συνδυασμό με την ευστοχία των παικτών μας έδωσε αέρα δεκαεπτά (17) πόντων στη λήξη του Γ΄ Δεκαλέπτου  (Σκορ 67 - 50).
  • Στο Δ΄ Δεκάλεπτο η έξοδος με πέντε (5) φάουλ των Καπόγιαννη, Κοντογιάννη και Πουλή έδωσαν κίνητρο στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αλλά το μυαλομένο παιχνίδι των παικτών μας δεν έδωσε περιθώρια για αμφισβήτηση. Το τελικό 86 - 70 υπέρ της ομάδας μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα μας σε όλους τους τομείς και πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φιλάθλους και τους αθλητές του Συλλόγου σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης.
Τα Δεκάλεπτα:   Α΄: 16 - 23  ,  Β΄: 37 - 45  ,  Γ΄: 50 - 67  ,  Δ΄: 70 - 86 

Διαιτητές :  Καραλής , Τρίγκα

Ερμιόνη ( Σκορδής)  :  Δαγρές 2 , Μαναριώτης 17(1) , Γκολέμης 21(2) , Κοσσιώρης 21 , Δεβελέκος , Γανώσης , Σμάνης , Μαγδαλινός 5(1) , Παπαφράγκος 4

Κρανίδι (Γκόλαντας)  :  Καλαϊτζάκης 16(4) , Γιαννακοπουλος 21 , Καπόγιαννης 7(1) , Μίζης 4 , Προσίλης Κ. 10 , Προσίλης Γ. , Μήτσας 2 , Κοντογιάννης 16 , Ευστρατίου 1 , Πουλής 9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο