Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

   Το βράδυ της Παρασκευής,15.2.2013, στο ENΖZO στο Πορτοχέλι, έγινε η απονομή του κυπέλου στις Πρωταθλήτριες Κορασίδες του Α.Ο. Κρανιδίου. Τα μετάλλεια στα κορίτσια απένειμαν οι "παλαίμαχες" παίκτριες του ΑΟΚ, σε μια πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα. Οι φίλοι της ομάδας μας για άλλη μια φορά τίμησαν με την παρουσία τους και αυτή την εκδήλωσή μας, αποδεικνύοντας  έμπρακτα την στήριξή τους στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουμε  για να διατηρήσουμε ζωντανή, ανταγωνιστική και υπολογίσιμη την ομάδα μας στους αναπάντεχα απρόβλεπτους καιρούς που ζούμε. Αν μη τι άλλο ο ΑΟΚ έχει καταφέρει να βρίσκεται και να διατηρείται στην επικαιρότητα με τις επιτυχίες όλων των τμημάτων του και να στοχεύει μακρύτερα,ψηλότερα και ευρύτερα...Και είναι βέβαιο ότι η συμβολή των φιλάθλων σε αυτό είναι μεγάλη. Σε πείσμα των καιρών λοιπόν, εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε εντός κι εκτός γηπέδων ελπίζοντας πως ούτε στιγμή  από τον αγώνα μας αυτό δε θα πάει χαμένη...γιατί αν κάτι αξίζει.... αξίζει να κάνεις και τα πάντα γι'αυτό. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια για ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα κι ένα ακόμη μεγαλύτερο για την διακριτικότητα και την σοβαρότητα με την οποία το διαχειρίζεστε. Είμαστε  δίπλα σας...
   Ακολουθούν φωτογραφίες από τη βραδιά, που έκλεισε με την υπόσχεση "παλαίμαχες" και "εν ενεργεία" να βρεθούν στο γήπεδο για έναν αγώνα που θα έχει πολλά να μας δείξει...για τον οποίο βεβαίως θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο