Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ   BEACH-PARTY .......
    Το beach-party του συλλόγου μας την προηγούμενη Παρασκευή, 12.7.2013,  για άλλη μια φορά πλαισιώθηκε από φίλους από όλη την επαρχία,  κατ'εξοχήν νεαρόκοσμο, τους οποίους και ευχαριστούμε από την ηλεκτρονική αυτή σελίδα μας.
    Είναι γεγονός ότι η καθιερωμένη τα τελευταία τρία  χρόνια  μουσική εκδήλωση βρίσκει ανταπόκριση στον κόσμο, ο οποίος και μας ακολουθεί γιατί ξέρει ότι θα περάσει μια βραδιά όμορφη, κατά το μέγιστο δυνατό οργανωμένη (δεν είμαστε και επαγγελματίες στο είδος....) και σίγουρα  θα έχει να θυμάται μια  ακόμη  ευχάριστη καλοκαιρινή ανάμνηση.
   Ευχαριστούμε  πραγματικά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν την προσπάθειά μας, η οποία πρέπει να επισημανθεί ότι πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία  και την σημαντική στηριξη της  Δημοτικής Κοινότητας   Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας.

    Ευχή όλων μας να  έχουμε λόγους  ΚΑΙ για να  διασκεδάζουμε ...ας κρατήσουν οι χοροί ... γιατί δεν σταματάμε εδώ.....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο