Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
 
8.3.2014
 
Α.Π.Ο. ΜΕΘΑΝΑ - Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
 
65-70
 
Το Σάββατο, 8.3.2014, η ομάδα μας αντιμετώπισε στην Κόρινθο την ομάδα των Μεθάνων, την οποία και κέρδισε με 65-70.
Την ομάδα μας συνόδευσαν για άλλη μια φορά αρκετοί φίλοι από το Κρανίδι,  που χειροκρότησαν την σπουδαία προσπάθεια της ομάδας μας.
 Η ομάδα των Μεθάνων αγωνίστηκε δυναμικά στην επίθεση και αντιστάθηκε αμυντικά στην πίεση της ομάδας μας, καταφέρνοντας να κρατάει χαμηλά τη διαφορά μας, αλλά   και σε κάποια σημεία του αγώνα να  προηγηθεί. 
Το α' δεκάλεπτο έληξε 17-17, το β' δεκάλεπτο 13-18 (α' ημίχρονο 30-35), το γ' δεκάλεπτο 18-11 και το δ' δεκάλεπτο 17-24 με τελικό αποτέλεσμα 65-70.
 
Τους πόντους της ομάδας μας σημείωσαν οι εξής:
 
Θωμάς Γιώργος: 11
 
Καπόγιαννης Μάκης: 2
 
Μέξης Δημήτρης: 3 (1)
 
Κοντογιάννης Γιάννης: 21 (2)
 
Ευστρατίου Πέτρος: 17
 
Πουλής Γιάννης: 16
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Καραλής και ο κ.Σταματόπουλος.
 
---------------------------
 
Η νίκη αυτή της ομάδας μας, εκτός από το ότι μας διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας,  μας δίνει και το μεγάλο βήμα προς την κορυφή, καθώς η ομάδα των Μεθάνων, θεωρητικά, ήταν η δυσκολότερη αντίπαλός μας στους εναπομείναντες αγώνες.
Ωστόσο, χωρίς να υποτιμάμε στο ελάχιστο τους υπόλοιπους τρεις αγώνες με Ερμιόνη, Τήρωνα και Λέχαιο, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, ευελπιστούμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και θα κατορθώσει να φτάσει νικήτρια και τροπαιούχος στην κορυφή.
 
------------------------------
 
Το επόμενο Σάββατο, 15.3.2014  και ώρα 17:00', η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας και ως γηπεδούχος την ομάδα της Ερμιόνης. Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο γήπεδο και να δείξουν έμπρακτα για άλλη μια  φορά  ότι είναι δίπλα μας, με αισιοδοξία και πίστη.
 
                                                     Το Δ.Σ.
 
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο