Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
 
   Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, 16.4.2014, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων του ομίλου μας, που βρήκε νικήτρια, στην πρώτη θέση την ομάδα της Τρίπολης "ΓΕΑ ΑΜΙΛΛΑ 2000", με δύο στις δύο νίκες. Ειδικότερα:
Τη Δευτέρα, 14.4.2014 η ομάδα του ΑΟ Κρανιδίου υποδέχτηκε ως γηπεδούχος την  ΑΜΙΛΛΑ, από την οποία και έχασε με 38-63.  Τα κορίτσια μας  παρέταξαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα -ομολογουμένως-ανώτερης κλάσης, πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
 
Τους πόντους πέτυχαν οι:
 
Μίζη Βασιλική: 9 (1)
 
Κόντου Αρχοντία: 8
 
Δριβάλα Μαρία: 1
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία: 8
 
Μαργέτα Παναγιούλα: 2
 
Πουλή Φωτεινή: 2
 
Σαράντου Αικατερίνη: 8
 
Την Τρίτη, 15.4.2014, η ΑΜΙΛΛΑ, υποδέχτηκε  με την σειρά της ως γηπεδούχος την ομάδα ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ από την Πάτρα, επί της οποίας και επιβλήθηκε με 58-41, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της. Πριν αρχίσει το παιχνίδι  πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός από  τον κ.Σταύρο Κούστα, εκπρόσωπο του Δήμου Ερμιονίδας, τον κ.Δημήτρη Αγγελόπουλο, Πρόεδρο της ΕΣΚΑΚ και από εκπρόσωπο του σωματείο μας.  Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και στις τρεις ομάδες, ενώ δόθηκαν στις δύο φιλοξενούμενες ομάδες αναμνηστικά καλάθια με προϊόντα του τόπου μας, που προσφέρθηκαν από ντόπιους παραγωγούς  καθώς και βιβλία και έντυπα σχετικά με την επαρχία μας και την ιστορία της, προσφορά του Δήμου Ερμιονίδας.
 
Την Τετάρτη, 16.4.2014, η ομάδα του ΑΟΚ, ως "φιλοξενούμενη" της ομάδας της Πάτρας, μπαίνοντας δυναμικά  από το πρώτο δεκάλεπτο στο γήπεδο και  κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να  κερδίσει τον ΕΣΠΕΡΟ ΑΟΠΑ με 35-45.
 
Τους πόντους πέτυχαν οι:
 
Κακουριώτη Παρασκευή : 7 (1)
 
Μίζη Βασιλική: 10 (1)
 
Κόντου Αρχοντία: 16
 
Κακουριώτη Μαρία : 9 (1)
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία: 1
 
Σαράντου Αικατερίνη: 2
 
------------------------
 
Ευχαριστούμε  όλους όσους παραβρέθηκαν τις τρεις αυτές ημέρες στο κλειστό της Ερμιόνης.
 
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Δήμο Ερμιονίδας για όσα προσέφερε, προκειμένου να πραγματοποιηθεί στην έδρα μας το αθλητικό αυτό γεγονός.
 
Ευχαριστούμε τον κ. Αγγελόπουλο, Πρόεδρο της ΕΣΚΑΚ, που και τις τρεις ημέρες με την παρουσία του συντόνισε την διαδικασία.
 
Ευχαριστούμε τον κ.Τασσόπουλο Κων/νο για την παρουσία του και την βοήθειά του στη Γραμματεία.
 
Ευχαριστούμε τον κ.Βουβαλάρη Γιώργο, που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκε και βοήθησε ουσιαστικά στη Γραμματεία, ως χρονομέτρης στους δύο πρώτους αγώνες.
 
Ευχαριστούμε, τέλος, όσους αθόρυβα και διακριτικά  συνεισέφεραν με την παρουσία τους, το χρόνο τους, τις γνώσεις τους και την καλή τους διάθεση.
 
--------------
 
Καλή Ανάσταση!
 
Υγεία, δύναμη, ηρεμία!
 
Είθε το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τη ζωή όλων μας και να φωτίσει κάθε σκιερό της σημείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο