Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

21.9.2014

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

54-55
     Την Κυριακή, 21.9.2014, ξεκίνησε το πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων του ομίλου μας  με τον πρώτο αγώνα για την ομάδα μας στο Λέχαιο, με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ, ο οποίος έληξε υπέρ μας, 54-55. Οι παίκτες της ομάδας μας προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 11-16, ενώ το ημίχρονο μας βρήκε με 4 πόντους πίσω, καθώς το σκορ είχε μετατραπεί σε 30-26. Μετά από ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, κατά το οποίο η ομάδα μας επανήλθε πλήρως συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και στις εν γένει συνθήκες, φτάσαμε στο 41-45. Το τελευταίο δεκάλεπτο τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στην κυριολεξία ¨στον πόντο¨ στα τελευταία 6", εξασφαλίζοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους.  Καλή συνέχεια. 

Τους πόντους σημείωσαν οι εξής:

Αγρίμης Αντώνης  5(1)

Λαμπίρης Άγγελος 2

Χάσα Οργκέστ 7

Τριγκάκης Δημήτρης 17 (3)

Καμπούρης Ηλίας 6

Γκιώνης Αδριανός 18

 Επόμενος αγώνας την  Κυριακή, 28.9.2014 και ώρα 15:00', στο κλειστό της Ερμιόνης, όπου υποδεχόμαστε στην έδρα μας την ομάδα παίδων του ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.  Σας περιμένουμε όλους.
        
                                                                                            Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο