Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ακαδημιες Μπασκετ Α.Ο. Κρανιδίου!!!

Φέτος ο Αθλητικός Όμιλος Κρανιδίου, με σκοπό την προσέλευση νεων παιδιών στον αθλητισμό, και τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής, διοργανώνει για πρώτη φορα στην ιστορία του, Τμήματα Ακαδημιών Μπάσκετ.

Σκοπός μας είναι η σωστή εκμάθηση του μπάσκετ απο μικρή ηλικία, η διαμόρφωση χαρακτήρων σε αθλητικό και κοινωνικό επιπεδο, και η κατανόηση του να δουλεύεις και να λειτουργείς ως μέλος μιας ομάδας.

Τα τμηματα των Ακαδημιών θα αποτελούνται από:

-Μίνι Αγοριών (8 εώς 11 χρονών)
-Μίνι Κοριτσιών (8 εώς 11 χρονών)
-Παμπαίδες (12 εώς 14 χρονών)
-Πανκορασίδες (12 εώς 14 χρονών)
-Παίδες (14 εώς 16 χρονών)
-Κορασίδες (14 εώς 16 χρονών)

ΤΑ ΕΞΙ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:
1. Ένα κλειστό γυμναστήριο με αποδυτήρια και ένα ανοιχτό γηπεδο καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Κρανιδίου και ένα ανοιχτο γήπεδο μπάσκετ σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου.

2. Οι προπονήσεις γίνονται με την επίβλεψη του τεχνικού team της ανδρικής ομάδας, προεξάρχοντος του προπονητή Ευτύχιου Καλαϊτζάκη, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για τους νέους αθλητές, μέλος της Εθνικής ομάδος Μπάσκετ Παίδων, αργυρο μεταλλιο
στο Ευρωμπάσκετ 1999, ο οποίος αναλαμβάνει ολα τα τμηματα των αγοριών και του Κοσμά Καπόγιαννη βασικό μέλος της Ανδρικής Ομάδας του ΑΟ Κρανιδίου με 15ετή θητεία ως παίκτης και πολυετή εμπειρία ως προπονητής, ο οποίος οπως και την περσινή χρονιά έτσι και φέτος θα αναλάβει τα τμήματα των κοριτσιών.

3. Τα παιδιά θα χωριστούν σε γκρουπ με βάση ηλικία και ικανότητες και θα παίζουν μεταξύ τους όλη τη χρονιά τουρνουά και αγώνες με διαιτητές και χρονόμετρο, καθώς και τουρνουά με άλλες ομάδες αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες.

4. Δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας παιχνίδια της ανδρικής ομάδας Basket στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής κατηγορίας.

5. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, την ακαδημία μας θα επισκέπτονται τα ινδάλματα των παιδιών από την Α1, όπως γίνεται και κάθε χρόνο, προκειμένου να τους μιλήσουν για τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι έφτασαν στην κορυφή και παράλληλα να φωτογραφηθούν μαζί τους.


6. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κάλυψη ορθοπαιδικού.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την 20η Ιουνίου του 2010.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ιωάννης Γιαννακόπουλος 6973044976

Ιωάννης Προσίλης 6972808483

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο