Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πανιώνιος Κορίνθου - Κρανίδι: 64 - 60

     Μια ακόμα εκτός έδρας ήττα έκανε το Κρανίδι κόντρα στην ομάδα του Πανιωνίου στο κλειστό της Κορίνθου. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ. Οι δυνατές άμυνες αλλά και οι αστοχία των παιχτών και των δυο ομάδων κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Το 1ο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο με την ομάδα του Πανιωνίου να προηγείται με 1 πόντο (28-27).  
     Με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά, έτρεξε ένα μικρό σερί και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενος με +8 (47-39). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας έσφιξε την αμυνα και πλησιάσαμε στο σκορ και διεκδικήσαμε την νίκη. Η ψυχραιμία του Πανιωνίου όμως από την γραμμή των ελευθέρων βολών αποδείχτηκε καθοριστικη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λαζάρου) Χαραλαμπίδης, Φερεντίνος 13(4), Παπαγεωργίου 7, Κεφαλάς,  Κατσιέρης 15(2), Παγίδας 2, Αριφάκος 2, Μελάς 25(2).

ΚΡΑΝΙΔΙ (Φλωράκης): Καλαϊτζάκης, Θεοδώρου 2, Αγρίμης, Γιαννακόπουλος 21, Καπόγιαννης 8(1), Μίζης 2, Προσίλης Κ. 16(3), Προσίλης Ι. 2, Κοντός, Σαράντος 1, Λιώσης, Πουλής 8. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο