Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

*     Έντονα προπηλακίστηκαν παράγοντες του Κρανιδίου στο τέλος του αγώνα των Παμπαίδων στο Λυγουριό από γονείς και παράγοντες των γηπεδούχων!!! Αιτία... Η ένσταση που κατέθεσε η ομάδα του Κρανιδίου για τη μη συμμετοχή από τους γηπεδούχους 10 παιχτών όπως ορίζεται από την Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων!!!
*     Ένας μόνο διαιτητής δεν φθάνει να διευθύνει αγώνα μπάσκετ όταν παίζεται η πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί να είναι δύσκολοι οι καιροί και δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά μην έχουμε και επεισόδια, σοβαρά μάλιστα, που με απλές κινήσεις δεν θα υπήρχαν ποτέ...
*     Στην παράταση το Λέχαιο νίκησε τα Μέθανα 98-94 και έσωσε την παρτίδα. Οι γηπεδούχοι είχαν φέτος μια πολύ επιθετική ομάδα (71 πόντοι μ.ο.), αλλά στην άμυνα ήταν πάρα πολύ κακοί.
*     Στον τελικό Αργολίδας πέρασαν οι Παγκορασίδες του Κρανιδίου και περιμένουν τον αντίπαλο από τον όμιλο της Κυνουρίας (Άστρος, Τυρός, Λεωνίδιο).
*     Πάρα πολλά... μα πάρα πολλά χρήματα στοίχισε έως τώρα ο υπό διαμόρφωση αθλητικός χώρος στο πρώην γήπεδο του ΠΑΟΚ στον περιφερειακό Κρανιδίου, από τον πρώην Δήμο Κρανιδίου.
Σύμφωνα με την μελέτη 221/2008 οι χωματουργικές εργασίες  για την διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου καθώς και τους διαδρόμους του στίβου, φθάνουν το ύψος  των €106.375,53 ενώ με την μελέτη 64/2010 η αποπεράτωση του σταδίου φτάνει το ύψος των €300.994. Ακόμα με την μελέτη 142/2010 για κατασκευή και ενίσχυση περιφράξεων προβλεπεται κονδύλι και για την περίφραξη του γηπέδου.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο