Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

1η ΜΑΡΤΙΟΥ ..... "ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΟΣ"
 
Πρώτη του Μάρτη σήμερα, πρώτη  μέρα της άνοιξης.. Αρχίζει να  αλλάζει η φύση, η ατμόσφαιρα, η διάρκεια της μέρας, το φως....
Καλό μήνα σε όλους εσάς, που -είτε σκόπιμα, είτε τυχαία- θα επισκεφθείτε την σελίδα μας και σήμερα.
 
Στην   οικογένεια του ΑΟΚ  λοιπόν έχουμε ΚΑΙ  Ευδοκία. Αυτή δεν είναι άλλη από την  Εβίτα- (Ευδοκία)  Βλαχοπούλου, αθλήτρια των τμημάτων κορασίδων και  γυναικών του Σωματείου μας.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,  ΕΒΙΤΑ
 
Να ζήσεις χαρούμενη, ευτυχισμένη με πολλές όμορφες στιγμές και νίκες εντός και εκτός γηπέδων. Σε κάποια ερμηνεία για την σημασία των ονομάτων γράφεται ότι το όνομα "Ευδοκία" δηλώνει άτομο που ωριμάζει γρήγορα, κάνει τις επαναστάσεις του και έρχεται σε αντίθεση με την οικογένεια και το περιβάλλον του. Κι αν αυτή η ερμηνεία Εβίτα-Ευδοκία μας (ή όποια άλλη Ευδοκία το διαβάσει) δεν σε ευχαριστεί και πολύ, μην ξεχνάς ότι το όνομά σου έχει συνδεθεί με σπουδαία ιστορικά-αυτοκρατορικά γυναικεία πρόσωπο, κυρίως στο Βυζάντιο και σίγουρα όχι τυχαία, αφού και μόνο από το πρώτο συνθετικό του ονοματός σου, το "Ευ-", δηλώνεται το "καλό", το "σωστό", το "αρμόζον"....
Και για το τέλος, το καλύτερο... Ποιος δεν αναγνωρίζει από την πρώτη του κιόλας νότα το μοναδικό, χαρακτηριστικό και ανεπανάληπτο  ..."Ζεμπέκικο της Ευδοκίας" ;  Το  ορχηστρικό αυτό μουσικό κομμάτι, Ευδοκίες μου, γράφτηκε από το Μάνο Λοϊζο για να επενδύσει μουσικά την ομώνυμη ταινία "ΕΥΔΟΚΙΑ".  Μέσα σε όλες τις ευχές λοιπόν, ευχόμαστε να αποτελέσετε κι εσείς κάποτε για κάποιους πηγή έμπνευσης!!! Να είστε καλά και πολύχρονες!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο