Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

25η  ΜΑΡΤΙΟΥ --    "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ"-  ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

    Μέρα μεγάλης, διπλής γιορτής η σημερινή. Ημέρα-σύμβολο. Ημέρα που δεν επιλέχτηκε τυχαία για τον ξεσηκωμό της υπόδουλης Ελλάδας...Από το 1821 δεν έχουν παρέλθει ακόμη 200 χρόνια, δηλαδή ούτε το μισό των 400  χρόνων της τουρκικής σκλαβιάς και υπάρχουν έλληνες που αγνούν την ιστορία της  πατρίδας μας παντελώς. Υπάρχουν έλληνες που την γνωρίζουν σε γενικές γραμμές. Υπάρχουν έλληνες που θεωρούν το1821τόσο μακρινό και χαμένο στο χρόνο, όσο και αδιάφορο...Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος ασχοληθεί και μελετήσει τα παρεπόμενα και τα παρασκήνια της Ελληνικής Έπανάστασης θα βρει πολλά κοινά με την σύγχρονη ιστορία, με αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια, γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δυστυχώς, το πιο σταθερό και ανεξίτηλο κοινό σημείο της ελληνικής ιστορίας στο πέρασμα του χρόνου  είναι ένα: Η Διχόνοια!  Πληγή που δεν κλείνει...γιατί πάντα κάποιος  φροντίζει να την ξαναματώνει. Πληγή που οι ίδιοι οι έλληνες δεν φροντίζουν να καθαρίσουν και να καλύψουν για να κρατήσουν μακριά τα  "μικρόβια" που καραδοκούν για να εισβάλουν, μεταμφιεσμένα σε ιάματα με "ευεργετική δράση". Σχετική η αλήθεια, η δικαιοσύνη, οι θεσμοί, "το έγκλημα", η τιμωρία...η σωτηρία...Μακάρι οι Έλληνες του σήμερα που βάλλονται και δοκιμάζονται περιστρεφόμενοι στη χοάνη των παγκοσμίων συμφερόντων, παθητικοί δέκτες στην κατήχηση του "ισχυρού", που σπεύδει δήθεν καλοπροαίρετα να βοηθήσει την μικρή Ελλάδα, να ανακτήσουν κάτι από την χαμένη εθνική υπερηφάνεια, την ομοψυχία και τη μεγαλοσύνη που χαρακτήρισε τους προγόνους μας εκείνη τη λαμπρή στιγμή της ιστορίας μας, γιατί μόνο τότε θα σταθούμε αποφασιστικά και  με μυαλό καθαρό στην εμπροσθοφυλακή τούτου του αβέβαιου και άνισου αγώνα..."Το μεγαλείο των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα..."
 Μακάρι όλοι οι έλληνες να αντιληφθούμε ότι μεταξύ μας είμαστε  περισσότερο όμοιοι παρά διαφορετικοί. Ότι οι στόχοι είναι κοινοί.Ότι είμαστε όλοι μαζί και όχι ο ένας εναντίον του άλλου,αντί του άλλου, στη θέση του άλλου, για λογαριασμό κάποιου άλλου...

    Σήμερα λοιπόν, χάριν του "Ευαγγελισμού της Θεοτόκου", την τιμητική τους έχουν "ο Ευάγγελος" και "η Ευαγγελία". Ευ+Άγγελος = αυτός που φέρει καλές ειδήσεις. Ειδήσεις που όλοι έχουμε ανάγκη... Χρόνια πολλά στον Βαγγέλη  Ευαγγελόπουλο, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου μας, στον μικρό Βαγγέλη Σκαλτσά,  αθλούμενο στην Ακαδημία του ΑΟΚ, αλλά και σε όποιον άλλο/άλλη ενδεχομένως παραλείπουμε άθελά μας. Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν  και σε όσους έχουν κάποιο που γιορτάζει και έτυχε να διαβάσουν τις ευχές μας και σήμερα. Να'μαστε όλοι καλά.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο