Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ
 
Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΚΑΟΚ ΠΑΛΑΙΜΩΝ
 
73-61
 
Άλλη μια μεγάλη μέρα ζήσαμε σήμερα στο κλειστό της Ερμιόνης, όπου η ομάδα μας υποδέχτηκε την ομάδα του ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ, την οποία και κέρδισε με 73-61.
Το γήπεδο γέμισε από νωρίς με φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους δυναμικό παρόν στη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.
Παρά το  γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε ενθαρρυντικά, κατορθώσαμε το 0-7 να γίνει στο τέλος της πρώτης περιόδου 24-19 και να μας βρει το ημίχρονο στο 37-31. Ακολούθησε ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο η ομάδα μας σημείωσε 19 πόντους και η αντίπαλη ομάδα μόλις 7, κλείνοντας στο
        56-38. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η  διαφορά στο σκορ αυξομειώθηκε αρκετές φορές φτάνοντας εν τέλει στο 73-61.

Τους πόντους αναλυτικά σημείωσαν οι:

Θωμάς Γιώργος: 9 (1)

Καπόγιαννης Μάκης: 6 (1)

Προσίλης Κυριάκος: 19 (4)

Κοντογιάννης Γιάννης: 18 (2)

Ευστρατίου Πέτρος 11 (1)

Πουλής Γιάννης: 10

Διαιτητές του αγώνα ο κ.Μαυραντζάς και ο κ.Σταματόπουλος.
--------------------------------
Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, που έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό, τις ικανότητές τους, την τεχνική τους και την άριστη συνεργασία τους. Πάνω απ'όλα όμως έδειξαν ότι έχουν  ψ υ χ ή .
 Έπαιξαν αποφασισμένοι, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κάνοντας  ελάχιστα λάθη και έτσι  με εκείνη την παλιά, δοκιμασμένη "συνταγή" έβαλαν μοναδικό στόχο τη νίκη και αυτή ακριβώς κατάφεραν.
----------------------
 Ένα εξίσου μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ όμως οφείλουμε και στον κόσμο, που στήριξε την ομάδα μας, έδωσε παλμό  στην κερκίδα και κράτησε ζεστή την ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο.
-------------------------
Επόμενος σταθμός μας το Κιάτο.
Το ερχόμενο Σάββατο, 8.2.2014, η ομάδα μας, από τη θέση του πρώτου και πάλι,  αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΑΡΑΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ.

Καλή επιτυχία!
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο