Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 
Α.Ο. ΑΡΑΤΟΣ 1893 - Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
 
49-46
 
  Την Κυριακή, 2.2.2014, η ομάδα των γυναικών του ΑΟΚ αντιμετώπισε στο Κιάτο την ομάδα του ΑΡΑΤΟΥ. Σε ένα πραγματικά -άνευ λόγου- φορτισμένο περιβάλλον τα κορίτσια κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική εμφάνιση και να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι μπορούν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους  και τις όποιες εξωτερικές συνθήκες και παρεμβολές,  να επικεντρωθούν στο παιχνίδι τους, να ελέγξουν την κατάσταση και να τη φέρουν  στα δικά τους μέτρα...
    Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 13-8 και το δεύτερο 13-2, με ημίχρονο να κλείνει στο 26-10. Στο τρίτο δεκάλεπτο με 12-12 πόντους, τα κορίτσια άρχισαν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και πήγαν σε ένα τέταρτο εξαιρετικό δεκάλεπτο με το σκορ   στο 11-24 και το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο  49-46. Οι τρεις πόντοι της διαφοράς, πέραν του γεγονότος ότι είναι σχεδόν αμελητέοι, καθώς ακολουθεί και δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας,  είναι η πραγματική επιτυχία των κοριτσιών, γιατί αποδεικνύουν όχι μόνο το πείσμα και την επιμονή τους, αλλά και τη δύναμη και την ικανότητά  τους να ανατρέπουν  μεγάλες διαφορές με  μοναδική και αλάνθαστη συνταγή επιτυχίας την ε ν ό τ η τ α.  Εκτός από μαθήματα καλού μπάσκετ λοιπόν τα κορίτσια μας   προσέφεραν την Κυριακή  - και μάλιστα δωρεάν - ιδιαίτερα μαθήματα ομαδικότητας και ομοψυχίας. Και παρά το γεγονός ότι το κίτρινο σαν χρώμα δεν μας είναι  και πολύ οικείο με την συγκεκριμένη ομάδα, παραλάβαμε με αξιοπρέπεια το  φύλλο αγώνα και  στρέψαμε  ήδη το ενδιαφέρον μας στον επόμενο αγώνα της Κυριακής, 9.2.2014, με τον Αργοναύτη στην έδρα μας. Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτά τα κορίτσια, που αμέτρητες φορές μας έχουν κάνει να αισθανθούμε περήφανοι και ένα μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ γιατί  το καταφέρνουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
 
 Τους πόντους του αγώνα σημείωσαν οι:
 
Κακουριώτη Παρασκευή: 4(1)
 
Μίζη Βασιλική: 13 (2)
 
Κόντου Αρχοντία: 6
 
Κακουριώτη Μαρία : 8
 
Δριβάλα Μαρία: 2
 
Βλαχοπούλου Ευδοκία: 10
 
Μαργέτα Παναγιούλα: 3
 
Διαιτητές του αγώνα ο κ.Μαυρατζάς και ο κ.Πετρόπουλος.
 

-------------------
 
Προχωράμε στον επόμενο αγώνα, ανεπηρέαστοι από ό,τι προηγήθηκε και πιστοί στις αρχές μας και στους στόχους μας.
 
Καλή μας επιτυχία! 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο