Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΛΥΓΟΥΡΙΟ - ΚΡΑΝΙΔΙ: 52-42 (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

     Για το πρωτάθλημα Παμπαίδων το Κρανίδι έπαιξε το Σάββατο το μεσημέρι στο Λυγουριό με την τοπική ομάδα. Το τελικό 52-42 υπέρ των γηπεδούχων όμως τελεί υπό την αίρεση της εκδίκασης της ένστασης του Κρανιδίου για τη μη συμμετοχή από τους γηπεδούχους δέκα παικτών όπως ορίζει η προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΚ 2010-2011.
     Το Κρανίδι ζητά την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του με 20-00 και τον μηδενισμό των γηπεδούχων.

2 σχόλια:

  1. Οταν μιλαμε για μπασκετ πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι.Δεν ειμαι fun καμιας ομαδας αλλα υπαρχουν και ορια..Ειμουν και στα δυο παιχνιδια και πραγματικα ειμαι απογοητευμενος απο την συμπεριφορα καποιων ατομων...Δεν χρειαζετε να αναφερω ονοματα...τωρα το θεμα με την ΕΣΣΑΚ δεν με αφορα..ειναι μικρα παιδια και πρεπει να μην τα οδηγουμε σε τετοιες καταστασεις..Πρεπει να μαθουν να αγωνιζονται και οχι να κοιτανε να βασιζονται σε μικροτητες...ΜΠΑΣΚΕΤ παιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο