Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο. ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ - Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: 70-49 (Α' ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΚΑΚ)

     
                                 ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    
     Με ήττα στο Κιάτο τελείωσε ο πρώτος γύρος για την ομάδα μας. Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο διαιτητές (Καραλής, Σταματόπουλος) άφησαν το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να σταθούν ανταγωνιστικά και να χτυπήσουν τον αγώνα, αφού πολλές φορές διαμαρτυρήθηκαν για τα φάουλ που δεν σφυρίζονταν. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων του Κιάτου , οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έφτυναν τους αντιπάλους (ενημερώθηκε για αυτό ο Ά Διαιτητής κ. Καραλής από τους παίκτες μας) και έφθασαν στο σημείο να πετάξουν πορτοκάλια στην ομάδα μας στη διάρκεια ενός time out στο Β΄Δεκάλεπτο. Γιατί στ'αλήθεια οι άνθρωποι των γηπεδούχων άφησαν να διαδραματίζονται αυτές οι σκηνές αφού από την πρώτη στιγμή όλοι έβλεπαν τι γίνεται;

     Στο παιχνίδι τώρα στο Α' δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν άστοχες με κύριο χαρακτηριστικό το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

     Στο Β' δεκάλεπτο η άνοδος του Κουτρούλη σε συνδυασμό με την δική μας επιθετική δυστοχία έφεραν το Κιάτο να προηγείται με 29-14.

     Στο Β' ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο επιθετικό και από τους δύο αντιπάλους με την ομάδα μας να μειώνει τη διαφορά σε επίπεδα ανεκτά, επτά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

     Το τελικό 70-49 βρήκε τους αντιπάλους να πανηγυρίζουν και τον Γκόλαντα και τους παίκτες μας να διαμαρτύρονται στους διαιτητές για τα σφυρίγματα. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα συνολικά φάουλ που σφυρίχτηκαν ήταν 23 για το Κιάτο και 21 για το Κρανίδι!!! Από τους παίκτες των δύο ομάδων διακρίθηκαν ο Κουτρουλής του Κιάτου με 20π(3τρ.) και ο δικός μας Μίζης με 12π.

ΚΙΑΤΟ (ΜΑΘΙΌΠΟΥΛΟΣ) : Μπαμπλής 5, Ζαρρής Χρ. 3, Παύλου 8(1), Κολαξίδης 2, Δουβής, Ματσανιέζης 11(1), Κουτρούλης 20(3), Ζαρρής Στ. 2, Αναγνωστόπουλος 11, Σημαιοφορίδης, Δήμας 8

ΚΡΑΝΙΔΙ (ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ) :Γιαννακόπουλος 13, Καπόγιαννης 6, Μίζης 12, Προσίλης Κ. 1, Προσίλης Γ. , Γκρίτσας 4, Κοντογιάννης 6, Ευστρατίου 2, Πουλής 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο