Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ: 69-62 (Α΄ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΚΑΚ)

ΜΕΓΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Παίζοντας εξαιρετικά η ομάδα μας επικράτησε επί της αήττητης έως το Σάββατο ομάδας του Λεωνιδίου με 69 - 62.
Σε όλη τη διάρκεια του το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό , δίνοντας ικανοποίηση στους θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Κλειστό της Ερμιόνης.
Στο ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να τρέξει τους αντιπάλους και επέβαλε το ρυθμό της από τα πρώτα κιόλας λεπτά και προηγηθήκαμε 8 - 2. Το Λεωνίδιο αντέδρασε και εκμεταλλευόμενο τον τραυματισμό του Παναγιώτη Μίζη και ορισμένα λάθη μας , προηγήθηκε 15 - 18 , όπου ήταν και το σκορ της Α΄ Δεκαλέπτου.
Στο Β΄ Δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αμφίροπο με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 29 - 29.
Στο Β΄ Ημίχρονο η ανωτερότητα της ομάδας μας σε όλους τους τομείς  , σοβαρή άμυνα , τελείωμα επιθέσεως , δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής του ντέρμπυ.
Το τελικό 69 - 62 επιβεβαίωσε την απόδοση των δύο ομάδων και ικανοποίησε Διοίκηση και Προπονητή για τη σωστή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.
Από τους παίκτες μας δεν υστέρησε κανείς αφού απέδωσαν τα μέγιστα όλοι σαν μια γροθιά. Από το Λεωνίδιο διακρίθηκαν οι Μπουτσικάκης , Μιχαλάς και Μαγγωνάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  : Καραλής , Ζάρκος.

ΚΡΑΝΙΔΙ  (ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ) : Καλαϊτζάκης 13(3) , Θεοδώρου , Αγρίμης , Γιαννακόπουλος 9 , Καπόγιαννης 7(1) , Μίζης , Προσίλης Κ. , Προσίλης Γ. ,Γκρίτσας 2 , Κοντογιάννης 27 , Ευστρατίου 7 , Πουλής 4.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ (ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)  : Μαγγωνάκης 14(2) , Μουλάς 6 , Καττής 1 , Βαρβατάκος 4 , Νικολόης 4 , Μακρινός , Φωσές , Μπουτσικάκης 18(4) , Μιχαλάς 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο