Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

  • Τελείωσε ο Α' Γύρος της Α' Ανδρών ΕΣΚΑΚ με το Λεωνίδιο να είναι ο πρωταθλητής χειμώνα με 22 βαθμούς χωρίς μάλιστα ήττα (11 στα 11). Η ομάδα μας είναι δεύτερη με 19 βαθμούς ισόβαθμη με τον Αργονάτη Ν. Κίου.                                                                                                            
  • Στην Κορινθία κάθε πέντε χιλιόμετρα (5 χλμ.) υπάρχει Κλειστό Γυμναστήριο (Κόρινθος-Λέχαιο-Βραχάτι-Βέλο-Κιάτο-Ξυλόκαστρο). Στην Ερμιονίδα υπάρχει ένα και μάλιστα από δωρεά. Προοριζόταν για Γυμναστήριο πολλαπλών χρήσεων στο Γυμνάσιο Ερμιόνης και με την προσπάθεια των ανθρώπων του Μπάσκετ χρησιμοποιείται για την ανάγκη των ομάδων. ΠΟΤΕ επιτέλους τα παιδιά μας θα αποκτήσουν μία στέγη για τις αθλητικές δραστηριότητες στο Κρανίδι και ΠΟΤΕ επιτέλους θα πάψουν να νιώθουν μειονεκτικά έναντι των άλλων;!!                                       
  • Στις ακαδημίες του Κρανιδίου αθλούνται περισσότερα από εκατόν είκοσι (120) παιδιά. Μαζί με την αντρική ομάδα και την γυναικεία οι αθλητές του συλλόγου ξεπερνούν τους εκατόν πενήντα (150). Γίνεται σοβαρή δουλειά από τους προπονητές και αυτό φαίνεται...!!                                        
  • Το ημερολόγιο του Α.Ο. Κρανιδίου έιναι έτοιμο. Είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και μάλιστα θα αποτελέσει συλλεκτικό κομμάτι λόγω των φωτογραφιών με όλα τα παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες του Μπάσκετ.                                                                                                                   
  • Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11:30. Το Δ.Σ. καλεί τους γονείς και τους φιλάθλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα , στο δρόμο Κρανιδίου - Πορτοχελίου , BREAK.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο