Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΚΑΚ ( Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ - ΛΕΧΑΙΟΥ 40 - 54)

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!!!


Στο Κλειστό Γήπεδο της Ερμιόνης πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας έναντι στην πρωταθλήτρια πλέον ομάδα του Λεχαίου. Οι μικρές αθλήτριες που απαρτίζουν το Γυναικείο Τμήμα της ομάδας μας έδωσαν τη δική τους μάχη και πάλεψαν έως την τελευταία στιγμή. Οι αθλήτριες του Α.Ο. Κρανιδίου έκλεψαν την παράσταση και διεκδίκησαν δικαίως το χειροκρότημα το κόσμου για το πείσμα και την επιμονή τους. Αν και δεν κατάφεραν να πετύχουν την υπέρβαση , πραγματοποίησαν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και κατέλαβαν την τέταρτη θέση με απολογισμό 5 ήττες και 1 νίκη. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προπόνηση και δίνουμε ραντεβού του χρόνου.



ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Τζαμάκου , Ζάρκος


ΚΡΑΝΙΔΙ (Καπόγιαννης ) : Λουκά , Καλάγκι , Κακουριώτη 15(2) , Ελένη 6 , Κωτσαρά , Βλαχοπούλου 4 , Μαργέτα 12 , Μίζη 3(1) , Τόδωρη


ΛΕΧΑΙΟ (Ρούτση ) : Νικολούλια , Αγριομήτρου 12 (3) , Βοσδογαύνη , Αρβανίτη Γεωρ. 13 , Λιόρδου 10 , Λύκου , Αρβανίτη Μαρ. 15 , Τσόγκα 4 , Μεταξά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο