Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Κρανιδίου επιθυμεί να κάνει γνωστό σε όλους τα παρακάτω:

Α. Στην ιστορία του Συλλόγου στο τμήμα καλαθοσφαίρισης (18 χρόνια) ποτέ δεν δείξαμε ότι δεν σεβαστήκαμε ή δεν σεβόμαστε τα υπόλοιπα σωματεία με τα οποία ανταγωνιζόμαστε στα διάφορα πρωταθλήματα (Ανδρικό-Γυναικείο-Ακαδημίες ).

Β. Οι ενστάσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στόχο έχουν την τήρηση των κανονισμών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης όταν κατά την διαδικασία εφαρμογής τους ξεφεύγουν (κατά την κρίση μας ) από το γράμμα του Νόμου.

Γ.Η χρήση από πλευράς μας των μέσων προστασίας που μας δίνουν οι κανονισμοί, δεν αποτελεί δείγμα αήθους επιθέσεως κατά κάποιου σωματείου, αλλά δείχνει την σοβαρή προσπάθεια και τη σωστή Διοίκηση που πρέπει να έχει ένας Σύλλογος που ασχολείται με την ανάπτυξη και καλλιέργεια του Αθλητικού πνεύματος.

Δ.Ο Α.Ο.Κρανιδίου θα συνεχίσει το έργο του μέσα σε αθλητικά πλαίσια και σύμφωνα με όσα ορίζουν οι κανονισμοί Καλαθοσφαίρισης. Άλλωστε οι (150) νέοι και νέες που αθλούνται στα επιμέρους τμήματα μπάσκετ του Συλλόγου, μας δίνουν την δύναμη και το κουράγιο που απαιτείται.

                                                                                                                           Με  τιμή


                                                                                                                          ΤΟ  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο