Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μικρά και άλλα


  • Στο πρωτάθλημα της Α΄Ανδρών Αργολιδο-Κορινθίας το Κρανίδι έχει μέσο όρο στην επίθεση 65 πόντους και στην άμυνα δέχεται 57.Σε απόλυτους αριθμούς το Κρανίδι έχει σημειώσει 1110 και έχει δεχτεί 975 ενώ το Λεωνίδιο έχει αντίστοιχα 1352 και 964 πόντους σε επίθεση και άμυνα.
  • Μεγάλη επιτυχία σε συμμετοχές αθλητών έχει η Ακαδημία του Συλλόγου αφού αυτή τη στιγμή αθλούνται περισσότεροι από 150 νέοι και νέες σε όλα τα επιμέρους τμήματα.Η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στον Α.Ο.Κρανιδίου και η δυναμική που αναπτύσεται είναι τεράστια.Οι άνθρωποι του Συλλόγου είναι πολύ ευχαριστημένοι αφού αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο όπου τα προβλήματα στο οικονομικό επίπεδο είναι πολλά.
  • Διάστρεμμα υπέστη στον αστράγαλο ο Κυριάκος Προσίλης σε μια φάση στο 3ο Δεκάλεπτο. Περαστικά Κυριάκο..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο