Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

18  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   "ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ"

Σήμερα, του Αγίου Αθανασίου, φέρνουμε τις ευχές μας για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  σε όλους τους Αθανάσιους  και τις Αθανασίες.  Στην οικογένεια του ΑΟΚ μετράμε τους μικρούς (ηλικιακά) Θανάση Ζέρβα και  Θανάση  Μήτσα, αλλά και τον  λίγο μεγαλύτερο Θάνο Μήτσα, στον οποίο και στέλνουμε τις ευχές μας  στο Μεσολόγγι. Το "Αθανάσιος" είναι  ένα από τα ονόματα που δεν το "κρατάει" κάποιος ακέραιο. Συνήθως συντομεύεται στο "Θανάσης" και σε άλλα υποκοριστικά, γεγονός που  οι δικοί μας "Αθανάσιοι" επιβεβαιώνουν.  Το παράδοξο είναι ότι σαν λέξη προέρχεται από το στερητικό "α-" και τη λέξη "θάνατος" και στο άκουσμα του "Αθανάσιος" ή "Αθανασία" έρχεται αμέσως στο μυαλό κάτι από  αιωνιότητα, κάτι που δεν θα χαθεί...Γιατί το αφαιρείτε αυτό το   θαυματουργό   "Α-" , βρε παιδιά ;;;; Σαν άτομο λοιπόν κάποιος με το όνομα "Αθάνάσιος" λέγεται πως είναι άνθρωπος απλός, ευγενικός, ανήσυχος ιδεολογικά, που χρειάζεται χρόνο για να επιβληθεί και που γενικά επηρεάζεται εύκολα. Εσείς δικοί μας "Αθανάσιοι" κρατήστε μόνο τα καλά, εξάλλου παντού υπάρχουν κι εξαιρέσεις.Θα κλείσουμε θυμίζοντάς σας ότι το  όνομα "Θανάσης"  έχει συνδεθεί  με ένα από τα ωραιότερα χασάπικα του ελληνικού πενταγράμμου, σε -μοναδική- μουσική του  Γιώργου Ζαμπέτα,  το  "Που'σαι  Θανάση". Ακούστε το... Ύμνος στη φιλία, που είναι πια είδος υπό εξαφάνιση. Όσο εξαρτάται από εσάς, μη χάσετε τους "παλιόφιλους"!!!  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο