Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

  Σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2013, θα ήταν πραγματικά παράλειψη να μην αναρτήσουμε στη σελίδα μας τις θερμότερες ευχές μας για   Χ Ρ Ο Ν Ι Α  Π Ο Λ Λ Α  και   Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Κ Α Λ Α , στους ουκ ολίγους Γιάννηδες της οικογένειας του ΑΟΚ.   Τιμής ένεκεν θα ξεκινήσουμε από το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τον Γιάννη Δαγρέ και θα συνεχίσουμε με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας  μας, τον Γιάννη Γιαννακόπουλο, τον Γιάννη Κοντογιάννη, τον Γιάννη Πουλή και τον Γιάννη Προσίλη, στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο.  Τα χρόνια μας πολλά  επίσης στα παιδιά των ακαδημιών μας Γιάννη Οικονόμου, και Γιάννη Φασιλή, αλλά  και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, που σήμερα γιορτάζουν και από παράλειψή μας δεν διάβασαν πιο πάνω ξεχωριστά το όνομά τους (.... συγχωρήστε μας γι'αυτό.... μέρα που είναι!!!...)Να είστε όλοι καλά, γεροί, δυνατοί, μάχιμοι και έτοιμοι για τις αλλαγές που φέρνει το 2013... γιατί σίγουρα φέρνει!  Και για το τέλος.... πολλές πολλές ευχές στον μικρό Γιάνννη Τόκα , τον γιο του Τάσου και της Χαριτίνης Τόκα. Να είστε όλοι πολύχρονοι και ικανοί να προκαλείτε τους άλλους να εύχονται και να προσεύχονται για σας όλες τις μέρες του χρόνου και όχι μόνο τη μέρα της γιορτής σας! Χ Ρ Ο Ν Ι Α    Π Ο Λ Λ Α  - Χ Ρ Ο Ν Ι Α    ΚΑ Λ Α!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο