Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

20  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ   "ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ"

   Σειρά σήμερα στις ευχές μας πήρε ο "Ευθύμιος"... Λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν ότι στην οικογένεια του ΑΟΚ έχουμε πράγματι "Ευθύμιο" κι αυτός είναι ο  "Μάκης" Σαράντος. Συνήθως το "Μάκης" το επιλέγει  κάποιος που λέγεται  "Κοσμάς", αλλά ο δικός μας "Μάκης" είναι "Ευθύμιος". ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Μάκη ή Ευθύμιε. Να είσαι γερός και δυνατός. Αν δεν το ξέρεις ήδη το όνομά σου  δείχνει άνθρωπο με επαναστατικές τάσεις, που μεγαλώνοντας γίνεται πιο συμβατικός. 
Πολύ πιθανόν, να μην επέλεξαν τυχαία  να δώσουν το όνομά σου σ'αυτόν τον συμπαθή, δραστήριο, τυπάκο στις ελληνικές ταινίες, που ερχόταν από την επαρχία στην πρωτεύουσα με την σιγουριά ότι μπορεί να σταθεί και να τα καταφέρει και προκαλούσε  χαώδεις καταστάσεις. Και τις προκαλούσε γιατί ήταν "καθαρός", γιατί είχε μάθει αλλιώς. Δεν ήξερε τι σήμαινε απάτη και υποκρισία, αλλά  για να επιβιώσει  στην μεγάλη πόλη έπρεπε να προσαρμοστεί στους κανόνες του ισχυρού. "Προφητικά" τα σενάρια του ελληνικού κινηματογράφου από τότε.... προμήνυαν τι θα ακολουθούσε.......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο