Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟ-ΚΟΡΝΘΙΑΣ

Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ - Α.Ο. ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ   :49-27

   Ότι σήμερα για κάποιο λόγο θα κλαίγαμε, το ξέραμε... έμενε να δούμε τον αγώνα  των κοριτσιών μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...Η ανατροπή της διαφοράς από τον πρώτο αγώνα μας με τον ΑΡΑΤΟ ΚΙΑΤΟΥ ήταν  πράγματι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Τα κορίτσια το πίστεψαν  και με οδηγό τον προπονητή τους, τον Μάκη Καπόγιαννη, εμφανίστηκαν στο κλειστό γήπεδο της Ερμιόνης με την σιγουριά της νίκης κι ας ήξεραν ότι δεν έπρεπε απλά να κερδίσουν, αλλά να κερδίσουν με διαφορά μεγαλύτερη των 15 πόντων.  Το παιχνίδι ξεκίνησε  και η ομάδα των κοριτσιών, με αρχηγό τη Μαρία Κακουριώτη, δεν άργησε να συντονιστεί και να πάρει το δρόμο της κορυφής. Έκτος παίκτης μας η κερκίδα, που με τον παλμό της εμψύχωνε σε κάθε φάση  τα κορίτσια, τα οποία καλάθι με καλάθι συνειδητοποιούσαν ότι το παιχνίδι ήταν δικό τους. Με ζυγισμένες και ισορροπημένες κινήσεις και παίζοντας με σύνεση και ομαδικότητα, απέδειξαν την υπεροχή τους και έφτασαν επάξια στο τελικό 49-27. Το αποτέλεσμα αυτό,που υπερκάλυψε τη διαφορά των 15 πόντων, άνοιξε  το δρόμο στην ομάδα των  κορασίδων για αναμετρήσεις σε πανελλήνιο επίπεδο πλέον. Η πρόκριση αυτή αποτελεί  τη μεγαλύτερη ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών των κοριτσιών  και αν μη τι άλλο αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του ΑΟΚ. Ευχή όλων μας η ομάδα των κορασίδων να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, το ίδιο πάθος και την ίδια ψυχή. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δίνουμε πάντα το δυναμικό "παρόν'' μας στο ταξίδι που τώρα αρχίζει!  Πάμε γι'άλλες πολιτείες....

                  ********************************************************

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κων. ΚΑΡΑΛΗΣ, Μαρ. ΚΑΤΖΑΒΕΛΟΥ

Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κοσμάς ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ: Κακουριώτη Παρ., Καγουριώτη Νατ., Δορμπάρη Δημ., Ζαραφωνίτη Κασ., Κόντου Αρχ., Δριβάλα Μ. (8), Κακουριώτη Μ. (17), Βαλκάνη Αντ., Βλαχοπούλου Ευδ. (11), Μαργέτα Παν.(3), Πουλή Φωτ. (8), Σαράντου Αικ.(2)



Α.Ο ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Χρ. ΖΑΡΡΗΣ
ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ: Σισκοπούλου Γ. (2), Χριστοδούλου Κ., Τομαρά Αγγ., Ψυχογυιού  Γ.(2), Παπαγεωργίου Ζ. (12), Παππά Βασ., Τουργελη  Μαρ.(7), Φραντζή Ελ., Αρβανίτη  Σταυρ., Κυριακου Αδαμ., Αναστασοπούλου Μ. (4), Φραντζή Αικ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:
Α:  9-8, Β: 13-5, Γ:10-4, Δ:17-10 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο