Score

Κρανίδι - Κεραυνός Αιγίου 72 - 62, Αγρίνιο - Ζάκυνθος 75-58, Νίκη Αμαρουσίου - Καλαμάτα 72-62, Γαλάτσι - Ποσειδώνας 77-65, Oλυμπιονίκης - Εθνικός Πειραιώς 57-90, Χαλάνδρι - Πόλις Καλλιθέας 75-71.

Basketblog.gr Latest news

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Α'  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΚΑΚ

Α.Ο.  ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  -  Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ      49-28
"ροζ φύλλου συνέχεια..."

  Το Σάββατο,19.1.2013, στις 14:00', η ομάδα γυναικών του ΑΟΚ υποδέχθηκε στο κλειστό της Ερμιόνης την ομάδα του ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ.  Η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο δυναμικά και ενωμένη, με διάθεση να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Από το πρώτο δεκάλεπτο  η υπεροχή της ομάδας του ΑΟΚ ήταν αισθητή  και έτσι επιβλήθηκε στις φιλοξενούμενες. Η ομάδα του Μάκη Καπόγιαννη συντονισμένη στις οδηγίες του και αποφασισμένη να φύγει  με το ροζ φύλλο, δεν
άφησε περιθώρια αμφιβολίας για το τελικό αποτέλεσμα. Παράλληλα  όμως, η ζεστή παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, που παρακολουθούσε με αμείωτο το ενδιαφέρον και με το χειροκρότημά του παρότρυνε τα κορίτσια να συνεχίσουν, έπαιξε  ρόλο καθοριστικό. Μετά την επιτυχία των κορασίδων του ΑΟΚ  με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αργολιδοκορινθίας, η νίκη της γυναικείας ομάδας του ΑΟΚ την 19η.1.2013, ήρθε να  επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά  πως έχουμε πολλούς λόγους να σταθούμε στο πλευρό των κοριτσιών του ΑΟΚ, αρωγοί, σύμμαχοι, επικροτητές ή ακόμη και απλοί παρατηρητές. Γιατί σίγουρα έπεται συνέχεια.Προσκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να προσέρχεται στους αγώνες μας και να μοιράζεται μαζί μας  τέτοιες έντονες στιγμές, με την ευχή βεβαίως να συνεχίσουμε με τέτοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες.    Να είστε εκεί!


**************************************************************

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:     (Α): 12-06,   (Β): 29-19,     (Γ): 39-22,        (Δ): 49-28


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:  ΤΡΙΓΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΛΕΓΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ (ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΣΜΑΣ): ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ 19 (2), ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΙΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14 (2), ΚΟΝΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΛΥΓΕΡΗ 2, ΔΡΙΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΜΑΡΓΕΤΑ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ 7, ΠΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 7.



Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ (ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ  ΣΑΡΑΝΤΟΣ): ΚΟΚΚΟΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ 13, ΖΑΡΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ 6, ΜΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΓΟΛΕΓΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ 2, ΔΟΛΙΑΝΙΤΗ ΛΟΥΚΙΑ-ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ 7, ΣΑΡΡΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΙΩΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΧΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΑΡΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΥΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Welcome - Καλώς Ήλθατε

Ο Α.Ο. Κρανιδίου σας υποδέχεται στο νέο του ψηφιακό σπίτι. Σκοπός μας, ειναι να κρατάμε ενήμερους τους φίλους της ομάδας μας με τα τεκτενόμενα, να καταγράφουμε την πορεία του συλλόγου, αλλά και να προωθήσουμε τα νέα παιδιά στον αθλητισμό.


Στόχοι του Α.Ο Κρανιδίου είναι:


1. Το ΉΘΟΣ και ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ,

2. Η προσέλευση νεαρών παιδών στον Αθλητισμό γιατί αυτο είναι ΥΓΙΕΙΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

3. Η διαμόρφωση ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ εντός και εκτός γηπέδων.

4. Οι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ Αθλητές με επαγγελματική νοοτροπία.

5. Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στα μαθήματα κ στην επαγγελματική αποκατάσταση.

6. Η επάνδρωση της Α’ ομάδας με δικά μας παιδιά και κατ’ εξαίρεση μεταγραφές.

7. Η συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών άθλησης, μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών στον αθλητισμό προς αποφυγή όλων των «κακών» της εποχής μας.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο